σε α’ πληθυντικό, εδραιώνοντας εξαρχής την αμφίδρομη, ισότιμη σχέση που διαπερνά όλη την ψυχοθεραπευτική διαδικασία που ακολουθούμε στο Ας μιλήσουμε.

Από την στιγμή μπαίνετε στο Ας Μιλήσουμε ως τη στιγμή που ανοίγετε την πόρτα για να βγείτε μετά τη λήξη της συνεδρίας, εσείς και εγώ είμαστε σε μια διαρκή σχέση αλληλεπίδρασης και εξέλιξης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, ξεκάθαρος στόχος μας είναι η  ενδυνάμωση της ικανότητάς σας να παρατηρείτε τα δύσκολα κομμάτια σας, να αναγνωρίζετε τα αίτια που τα προκαλούν, και τελικά, να κατορθώσετε να τα διαχειρίζεστε χωρίς εμένα.

Είστε εδώ επειδή αναγνωρίζετε ότι χρειάζεστε υποστήριξη και την αναζητάτε.

Είμαι εδώ για να σας καταλάβω όντας ο εαυτός μου και βοηθώντας σας να είστε και εσείς ο δικός σας εαυτός.

Το ψυχοθεραπευτικό μοντέλο που ακολουθούμε κάθε φορά είναι ένα συνθετικό μοντέλο θεραπείας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, για τα μέγιστα ασφαλή αποτελέσματα.

Η ασφαλής θεραπευτική μας σχέση παράλληλα με τον ξεκάθαρο στόχο μας, θα δημιουργήσει τις συνθήκες για πιο ουσιαστικές σχέσεις με τους γύρω σας, καλλιεργώντας την ικανότητά σας να θέτετε τα όριά σας, να  εντοπίζετε και να αλλάζετε όσα σας προκαλούν εσωτερική ασυμφωνία.

Η διαδρομή μας, είναι φυσικό να έχει μια αρχή και ένα τέλος, γεγονός που από την πρώτη στιγμή συμφωνούμε μεταξύ μας.

Στην πρώτη μας συνεδρία, μετά από μια συζήτηση γνωριμίας, συμφωνούμε από κοινού τη μέθοδο και τα χαρακτηριστικά της θεραπείας που θα ακολουθήσουμε.

Ο χώρος του Ας μιλήσουμε έχει διαμορφωθεί ώστε να παρέχει το σημαντικό αίσθημα της ασφάλειας και της άνεσης για τη θεραπεία μας και να εξασφαλίζει τη διακριτικότητα μεταξύ των θεραπευόμενων.